promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar ALDI meglépte azt, amire még nem volt példa - itt a vége, ma be lehet zárni a netet!
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Legalábbis mára, mert ez tényleg elég jó lett. És ma már nem lesz ennél jobb.

Az elmúlt héten eléggé nyugalmi időszak volt az esőzéseket illetően, az Országos Meteorológiai Szolgálat is csak olyan címekkel dobta fel az internetre a videóit, minthogy "Tökéletes hétvége" vagy éppen "Nem kell ezt túlragozni". És tényleg, gyönyörő időnk volt a hétvégén, ám az igazi ősz rohamtempóval közeledik, nyomában pedig már érkeznek majd a záporos és zivataros időszakok is.

Jó tehát már előre felkészülni.

Kép: Profimedia

Az ALDI is így gondolta, és a legújabb akciói között helyet szorított az esőkabátoknak is. A történet eddig a megszokott narratíva mentén haladt, aztán a marketingesek olyat húztak, ami példátlan. Rihannás árukapcsolás, egy popkulturális nyelvezet, nyakonöntve egy kis adag magyar szóvicc-univerzummal. A végeredmény jó pár száz lájk szerint egyenesen zseniális, és valószínűleg a kedvelések száma még nőni fog az elkövetkező napokban.

A lényeg átjött, lehet náluk esőkabátot is kapni. A poszt tényleg vicces, és ahogy mondani szokták, mára be is lehet zárni az internetet. A poszt pedig így fest:

Ráadás egy kis nosztalgia, amely inspirálta ezt a bizonyos posztot, Rihanna ikonikus klipje, esővel és esernyővel, esőkabát meg van az ALDI-ban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás