promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valóban Fördős Zé paprikás krumplija az egyik legjobb a világon?
Borítókép:  Street Kitchen
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lesz összehasonlítási alaptok, mert Széll Tamás receptjét is megmutatjuk nektek.

Rengeteg híres magyar egytálétel van, de közülük az egyik legnépszerűbb és persze legegyszerűbb az a paprikás krumpli. Természetesen ahány ház, annyi szokás, és mindenki azt fogja mondani, hogy az ő anyukája, vagy éppen a nagymamája készíti a legfinomabbat. Annyi biztos, hogy úgy lesz a legfinomabb, ha bográcsban készül. 

Az ételnek a fő hozzávalói a krumpli, kolbász vagy virsli, vöröshagyma, és persze a hamisítatlan magyar őrölt pirospaprika. A kolbász vagy virsli téma is megosztó: Széll Tamás például mindkettőt tesz bele a biztonság kedvéért, míg Fördős Zé a kolbász mellett egy kis szalonnával turbózza fel az ételt.

Van, aki nokedlit szaggat a paprikás krumpliba, vagy csipetkét tesz bele, de láttam már tarhonyás verziót is.  Hogy bő, vagy éppen rövid lével szeretitek, az is teljesen rátok van bízva.

Most jöjjön a két recept, és döntsétek el, hogy nektek melyik a szimpatikusabb. Természetesen kombinálni is tudjátok a kettőt, hogy még jobban az ízlésetekre formáljátok.

Fördés Zé paprikás krumplija

Széll Tamás paprikás krumplija

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás