Fördős Zé apukája megmutatja, hogy milyen a tökéletes húsleves - videó
Olvass tovább...
Lesz összehasonlítási alaptok, mert Széll Tamás receptjét is megmutatjuk nektek.
Rengeteg híres magyar egytálétel van, de közülük az egyik legnépszerűbb és persze legegyszerűbb az a paprikás krumpli. Természetesen ahány ház, annyi szokás, és mindenki azt fogja mondani, hogy az ő anyukája, vagy éppen a nagymamája készíti a legfinomabbat. Annyi biztos, hogy úgy lesz a legfinomabb, ha bográcsban készül.
Az ételnek a fő hozzávalói a krumpli, kolbász vagy virsli, vöröshagyma, és persze a hamisítatlan magyar őrölt pirospaprika. A kolbász vagy virsli téma is megosztó: Széll Tamás például mindkettőt tesz bele a biztonság kedvéért, míg Fördős Zé a kolbász mellett egy kis szalonnával turbózza fel az ételt.
Olvass tovább...
Van, aki nokedlit szaggat a paprikás krumpliba, vagy csipetkét tesz bele, de láttam már tarhonyás verziót is. Hogy bő, vagy éppen rövid lével szeretitek, az is teljesen rátok van bízva.
Most jöjjön a két recept, és döntsétek el, hogy nektek melyik a szimpatikusabb. Természetesen kombinálni is tudjátok a kettőt, hogy még jobban az ízlésetekre formáljátok.
Fördés Zé paprikás krumplija
Széll Tamás paprikás krumplija
Olvass tovább...