promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen tekerni a 2021-es Év kerékpárútján és a Tisza-tó körül - videó
Borítókép:  Bringábor Túrák
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Tisza-tavi bringakör Poroszlót Tiszafüreddel össszekötő szakasza lett az Év kerékpárútja 2021-ben. Az olvasóink között is népszerű bringás célpontról hoztunk egy olyan videót, amit mindenképpen érdemes megnézned, ha az ország második legnagyobb tavához készülsz a nyáron!

Az elmúlt években egyre népszerűbb a bringázás: rengetegen választják az aktív kikapcsolódás ezen formáját. Különösen kedveltek a tavakat megkerülő túrák, úgy mint a Balaton, vagy a Velencei tókör. A Tisza-tó ilyen szempontból az egyik leglátogatottabb kerékpáros úti cél: csak a tavalyi évben közel 100.000 kerékpáros választotta.

A 2020 nyarán átadott Tiszafüred és Poroszló közötti, 6,5 km-es kerékpárúton az autóforgalomtól elválasztva, nyugodt körülmények között tekerhetünk. Ezzel a kerékpáros szakasszal megvalósult a teljes Tisza-tó kör, amely így a családosok számára is ideális célpont lehet.

Hogy milyen tekerni a 2021-es év kerékpárútján, illetve a Tisza-tó körül? A lenti videóból sok más hasznos tipp mellett ezt is megtudhatjátok!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás