promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Tesco brutálszexi dolgozója elképesztő dolgot tett az áruházban, már milliók látták a videót - le fog esni az állad tőle!
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi látványban lehet részed. 

A legjobb reklám az, ami spontán jön, őszinte és könnyedén nagyon virálissá válik? Talán igen, és az Egyesült Királyságban a Tesco most olyan ingyenreklámot kapott az egyik alkalmazottjától, hogy a marketingkönyvek is elszégyelik magukat pár percre. Vásárlással és bevásárlással foglalkozó kontent nem volt még ennyire újszerű, mint ez a cikk most.

A Mirror-on jelent meg cikk Hannah Lowther-ről, a 23 éves lányról, aki a koronavírus-járvány közepette nem tudott a színházban játszani, így az áruháznál vállalt munkát, de úgy, hogy közben egy percig sem felejtette el eredeti foglalkozását, táncos-színházi karrierjét.

Az árupakolás és az áruházi sorok számára egyet jelentettek a színpaddal, és ezt TikTok-követőivel meg is oszotta mindig. Lowther elképesztően virális videókat osztott meg a közösségi felületen, a sorok között táncolt, ugrálgatott, sőt, kis produkciókkal állt a rajongói elé.

A gyönyörű fiatal nő több milliós megtekintést generált egy-egy videójával, miközben egy rakat felvételen kisebb titkokat is megoszt a követőivel, sőt, tanácsokat is osztogat, hogy lehet jobban kihasználni az akciókat, mi az, amivel spórolhatunk. Megesik, hogy a videóiban elkalauzol minket az áruházak hátsó folyosóira is.

De a Tescós TikTokos videóknak az Egyesült Királyságban komoly trendje van, íme egy válogatás:

Hannah Lowther-nek amúgy elképesztően gyönyörű hangja is van:

[[cid10]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás