Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Konyhafőnök: a nézők többsége nem ért egyet Sárközi Ákossal

A Konyhafőnök: a nézők többsége nem ért egyet Sárközi Ákossal

Gasztro & Tourism

A Konyhafőnök: a nézők többsége nem ért egyet Sárközi Ákossal

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 18:18

A rajongók nem adtak volna még egy esélyt Orsinak A Konyhafőnökben.

Véget ért Rácz Jenő elődöntős hete, aki Gerzsont, Gábort, Martinát, Mengyit, Csabát, és Ivettet viszi magával a középdöntőbe. Utóbbitól nagyon elfordultak a nézők a múltkori hisztije miatt, de jól teljesített a főzés során, így nem volt kérdés, hogy a zsűri felküldi őt a galériára a legvégén.

Innentől érkeznek Sárközi Ákos kék kötényesei, és itt is ki fog esni minden nap valaki a héten.

A castingon volt nagy meglepődés, mivel előkerült egy ismerős arc. Szeghalmi Orsi az előző évadban a középdöntő kapujában esett ki a versenyből. A visszatérését nagyon elrontotta, mivel az egész tányérja borzalmasan sikerült, de Sárközi Ákostól mégis kapott egy esélyt, végül pedig ismét meghívta a csapatába a kötényszerzésnél.

A nézők többsége nem értett egyet a Michelin-csillagos séf döntésével, és a rajongói csoportokban elkezdtek vitázni azon, hogy Orsinak van-e helye a kék csapatban. Azért itt azt is figyelembe kell venni, hogy Sárközi Ákos sokkal többet fog elvárni Orsitól, mint a többiektől, és a második esélynek valószínűleg azonnal vége lesz, amint a versenyző elkövet valamilyen súlyos hibát.

A kék kötényeseket Ákos igyekezett feltüzelni a nagy megmérettetés előtt. Az előzetesből kiderül, hogy Kiss Norbert Ádám is visszatér, akinek egy agyi trombózis miatt majdnem fel kellett adnia a versenyt. Bár az orvosok nem javasolták neki, ő azonban úgy döntött visszatér, hogy ne menjen kárba a hat hónapos felkészülés.

Borítókép: RTL offical