promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túl vagyunk A Konyhafőnök egyik legkínosabb hisztijén, ahol a cici téma is előkerült
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő csapatának versenyzője a csúcsra járatta a picsogás fogalmát a nézők többsége szerint.

Elérkeztünk a piros csapat oldalán az elődöntők egyik legizgalmasabb kihívásához, vagyis a csapatfőzésekhez, ami sosem szokott feszültségmentes lenni. A legnagyobb dráma Wendy és Ivett pultjánál volt, amiből végül hatalmas káosz lett.

Ezt Wendy nem tudta kezelni, Ivett meg valamilyen szinten nem akarta, amit Rácz Jenő is megjegyzett neki. Voltak már hisztik a műsor történelmében, de Ivett kiborulása mindenképpen ott lesz a legemlékezetesebbek között.

Igazából a kollégám hívta fel a figyelmet Ivett egyik leghúzósabb beszólására - egyszerűen nekem nem jutott el a fülemig, mivel csak a sopánkodást hallottam, ami félig annyira mű volt, hogy valamilyen hollywoodi B kategóriás filmben is megállná a helyét.

„Nem szeretnék a Wendy miatt kiesni. Ez az étel, ami ott van a tányéron, ez egy rakás sz.r. Én nem adok ki ilyen munkát a kezem közül. És őt bent fogja tartani a melle”

- mondta Ivett, akitől a nézők jelentős része elpártolt a kijelentése miatt.

Csaba és Gerzson pultjánál is voltak gondok, de a két feladat alatt mégis Ivett és Wendy bizonyult a legrosszabbnak, vagyis később nekik kellett megküzdeniük a párbajban.

Mengyi és Norbi közben olyan jó csapatot alkottak, hogy közülük valaki azonnal bekerült a középdöntőbe, vagyis a hét utolsó napján nem is kell főznie.

A két legrosszabb közül sokak nagy bánatára Wendy esett ki, szóval nem tartották bent a versenyben a kubai cickók. Természetesen nem volt kérdés, hogy Ivett a jobb versenyző, de a hisztije és a szexista kijelentése miatt a nézők már nem akarják a műsorban látni. Pedig ott lesz, és este kiderül, hogy bejut-e a középdöntőbe.

Lemaradtál valamelyik A Konyhafőnök hírről? Akkor kattints ide, és szemezgess a tartalmak között!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás