promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan történt A Konyhafőnök történetében, ami még soha
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Te visszautasítanád egy Michelin-csillagos séf segítségét? Norbi megtette.

Zakatolnak tovább az elődöntők, ahol minden nap kiesik valaki a versenyzők közül a veszélyzónából. A múltkori műsorban volt bőven viccelődés, de most inkább a drámáé volt a főszerep.

Sosem egyszerű, amikor egy Michelin-csillagos séf tányérját kell lemásolni, és a versenyzőknek most Rácz Jenő ételét kellett leutánozni, amilyen pontosan csak tudják. Valószínűleg sokan sajnálták Wendyt, akit valamivel mindig hátráltattak a csapattársai. Márta volt az, aki a legjobban bekavart a kubai lánynak.

Márta hiába volt rámenős, a tányérja nem sikerült jól, ami miatt újra előkerültek a könnyei. A lány hatalmas népszerűségnek örvendett már az előválogató alatt is, miután elmesélt egy régi sztorit, amikor Rácz Jenővel beszélgettek a Tinder társkeresőn. Márta anno egyből meggyőzte a zsűrit rátermettségéről, de most nagyon kevés volt, amit összerakott, szóval bekerült a veszélyzónába.

Mengyi végre visszavághatott Norbinak, és őt hátráltatta a főzés alatt. A versenyzőknek májjal kellett dolgozni - a videóból nem derül ki, de kenőmájas volt a búra alatt.   

Közben Sárközi Ákos is beállt főzni, és az volt a nehezítése, hogy három percre oda kellett mennie mindenkinek segíteni. Ez hatalmas előny, de Norbi úgy döntött, hogy nem kér belőle. Visszagondolva ilyen még sosem volt a verseny során, hogy bárki is visszautasította volna valamelyik séf segítségét. A versenyző azzal indokolta a döntését, hogy Ákos összezavarta volna.

Ennek meglett az eredménye, mivel Norbi is a veszélyzónába került, végül azonban megkegyelmezett neki a zsűri, és Mártát küldték haza.

Az előzetesben megint jön egy kis sírás, mert Ivettet teljesen kiakasztotta Wendy.

Lemaradtál valamelyik A Konyhafőnök hírről? Akkor kattints ide, és szemezgess a tartalmak között! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás