promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: Rácz Jenő volt a szultán, Fördős Zé a dzsinn, Sárközi Ákos pedig a robotoló séf
Borítókép:  RTL official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenőnek roppant jól állt a szultán szerep, aki nem engedte Fördős Zét papucsban a szőnyegre lépni.

Elszabadult Rácz Jenő A Konyhafőnökben, mivel teljhatalmú szultánként ugráltatta Fördős Zét és Sárközi Ákost. Utóbbi ismét hihetetlen fogást rakott össze galambból, de előételként a szultán követelt magának egy gyümölcssalátát, majd később egy kis menta teát is. Zé szokás szerint legtöbbször csak útban volt, így Ákos rá is förmedt egyszer:

„De akkor ne velem foglalkozzál, hanem csináljad a hülye menta teáját!”

– mondta Ákos, aki Zét is beledarabolta volna az ételbe, ha közben leég a mártása.

Zakatolt közben a verseny, ahol Gerzson tökéletesen tudta kihasználni az előnyét. A versenyző Ivettet hátráltatta, aki ezt nagyon zokon vette, de nagyjából jól tudott kijönni belőle.

Norbi is kapott maga mellé egy segítőt előnyként, de nem a zsűri, hanem a versenyzők közül, szóval közben hátráltatott is valakit. Mengyi eléggé meglepődött Norbi hangnemén, aki hiába tartotta a kezében az irányítást, a tányérja rossz lett, így majdnem a veszélyzónába sodródott.

Az elődöntők során minden nap kiesik valaki, szóval most se volt ez másként. Márta és Virág közül valakinek el kellett hagynia a konyhát.

Úgy néz ki a következő adásban nem igazán lesznek rossz tányérok, mivel még a nagyon kritikus Rácz Jenő is ölelgetős hangulatba kerül.  

Lemaradtál valamelyik A Konyhafőnök hírről? Akkor kattints ide, és szemezgess a tartalmak között!  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás