promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási kiskapu: a nagy bevásárlóközpontokban tarthatunk esküvőt a járvány alatt? Valaki már meg is tette
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi eseményt örökítettek meg, persze mindenre van magyarázat.

Gondolj bele, bevásárlás közben a Tescóban, a Lidl-ben vagy az Aldiban, körülötted esküvőket tartanak a koronavírus-járvány miatt? Elég érdekes lenne, nem? Egy pár most kipróbálta. Persze volt ennek médiaheck illata is.

Egy szerelmes pár Erdélyben, Sepsiszentgyörgyön nem mindennapi dolgot tett meg, amikor egy bevásárlóközpont kellős közepén keltek egybe - írja a Transindex. Az egész szertartás, amelyről, mint utólag kiderült, csupán egy performansz volt, úgy volt előkészítve, mint az a nagy könyvben meg van írva az esküvő címszó alatt.

Fehér, gyönyörű esküvői ruha, férj, tanúk, fotós, pap és még vendégek is voltak a szertartáson, vagyis az áruházban. Mint a lap írja, az akció egyáltalán nem az áruház ellen irányult, inkább egy fura jelenségre szerette volna felhívni a figyelmet, arra ugyanis, hogy miközben szabályok tiltják a rendezvényeket, addig az áruházakban simán tömörülhetnek az emberek, köztük olyanok is, akik csak a szabaidejüket akarják egy kis bevásárlással elütni.

"Lehet tehát a szupermarketekben esküdni, de azért mégis csak jobb és szebb ezt megtenni azokban a terekben, ahol minden körülmény tökéletes ehhez a rendkívüli eseményhez"

- írják a poszt alatt a kezdeményezők.

A teljes történetet itt olvashatjátok el:

(via Transindex)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás