promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rántott hús a sütőben? Fördős Zé apukája ezt is tudja!
Borítókép:  Street Kitchen
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan lehet húzni fogják rá a szájukat, mert valóban serpenyőben az igazi elkészíteni, de azért ezt is érdemes kipróbálni.

Nagy a mozgolódás A Konyhafőnök háza táján, mivel május 3-án indul az új évad, ráadásul Fördős Zé is kap egy csapatot. Persze közben a Street Kitchen sem áll le, és futószalagon érkeznek ott is a jobbnál jobb ételek és receptek.

Fördős Zé édesapja a legutóbb vicces recepttel állt elő, mivel vajas kiflit készített téliszalámival. Nyilván a masszív rajongók tudták, hogy Lajos nem a péksékbe fog leugrani kifliért, hanem ő maga fogja elkészíteni.

Most Fördős Zé apukája a rántott hús receptet fogja picit felborítani, ami náluk mindig rizibizivel készül. Ezt azok fogják előnyben részesíteni, akik utálják az olaj szagot, és szeretnének egy fokkal egészségesebb rántott szeletet az asztalra tenni. Bár ez is olyan, hogy honnan nézzük, mert Lajos be fogja kenni sütés előtt olvasztott vajjal az egészet, amit a szaftossága miatt nem érdemes kihagyni.

A receptet amúgy egyáltalán nem bonyolult, és tényleg lényeges, hogy le lehet fagyasztani az egészet, és bármikor elő lehet kapni. Legalább tudjátok, hogy ezt ti készítettétek, és nem lesz benne semmilyen adalékanyag, mint a bolti mirelit hússzeletekben.

Játékra fel, jöhet a rántott hús sütőben!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás