promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: hétfőn olyan dolgot kapunk a nyakunkba, ami nagyon nem lesz kellemes
Borítókép:  Joey Huang / Unsplash.com
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem várt meglepetés érkezik az égből. Elmondjuk, hogy kezdődik majd a jövő hét idájárása.

Március 15-e, az egyik legnagyobb ünnepnapunk a már megszokottnak mondható felhős reggellel és délelőttel indul, északnyugat felől lassan felszakadozik a felhőzet, így az ország több részén hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap is - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Kelet-Magyarországon és a délkeleti végeken esőre is számítani lehet, a Tiszántúlon egész nap is borús maradhat az idő, míg a hegyekben akár hózáporok is előfordulhatnak.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 12 fok között várható, de a tartósabban felhős Tiszántúlon pár fokkal hűvösebb lesz.

Kedden a csúcshőmérséklet 7 és 12 fok között várható. Napközben az ország nagy részén napos idő várható, de szórványosan záporok azért megtörhetik a napsütéseket, Sopron és a Zemplén vidékén pedig viharos széllükésekre is zámítani lehet.

Szerdán szeles napunk lehet, mind a dunántúlon, mind pedig a tiszántúlon erős széllökésekre számíthatunk napközben. A Tiszántúlon elszórva záporok is kialakulhatnak.

Csütörtökön főleg Nyugat-Magyarországon várható több napsütés, az ország nagy részén felhős idő várható. Hajnalban -5, +1, délután többnyire 4, 10 fokot mérhetünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás