promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pokorny Lia masszírozgatta Sárközi Ákos rúdját – videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze csak költői túlzással – kialakult a top 3 A Konyhafőnök VIP-ben, amibe Pokorny Lia is bekerült.

Erős feladattal kezdődött a legjobb négy küzdelme A Konyhafőnök VIP-ben, ahol a versenyzőknek Sárközi Ákossal kellett szimultán főzniük. A Michelin-csillagos séfnek még technikáját is nehéz leutánozni, a tempóját meg még inkább.

Pokorny Lia tányérján is voltak hibák, de annyira nem vészesek. A színésznő a kóstolásnál olyan hasonlatokat vett elő, hogy mindenki dőlt a röhögéstől. A lényeg, hogy Lia masszírozgatta Ákos rúdját, amit végül Fördős Zé kapott be.

A feladatban Feke Pali lett a legjobb, aki előnyt itt már nem kapott a döntőben, de kitolhatott egy versenytársával, aki a széthullóban lévő Sisa lett. A színésznő azt a nehezítést kapta, hogy egyetlen percet tölthetett a piactéren. A második feladatban egy bárányos elő, és fő ételt kellett elkészíteni különböző fűszerek felhasználásával.

Sisát a hátráltatás felébresztette, míg Palit elaltatta, aki a kiesés szélére került így, hiába teljesített zseniálisan az első feladatban. A zsűri mégis úgy döntött, hogy Pali még nem fogyott el, így Serbán Attilát küldték haza.

A top 3 mezőnye kialakult, ahol Feke Pali, Horváth Sisa Anna és Pokorny Lia fognak szembenézni egymással, és ahogy az előzetesből kiderült, kapnak egy kis segítséget is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás