promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feke Pál tökön találta Fördős Zét egy tortával – videó
Borítókép:  Rácz Jenő Instagram
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő és Sárközi Ákos nagyon erős bosszút állt Fördős Zén A Konyhafőnök VIP-ben.

A Konyhafőnökben már rengetegszer álltak be a pultba főzni a Michelin-csillagos séfek, de Fördős Zé nem olyan rég olyan nehezítéseket húzott elő, amivel mindketten megszenvedtek.

Rácz Jenőnek összeragasztott lábakkal és megbilincselve kellett elkészítenie az ételét, míg Sárközi Ákosnak bekötött szemmel, ami miatt többször meg is égette magát. A duó a szívatások után eldöntötte, hogy kegyetlen bosszút fognak állni a zsűritársukon.

Mielőtt elindult volna a mostani szezon, már akkor elhúzták a mézesmadzagot az előzetesben, hogy Fördős Zé lógni fog a húsok között. Ez meg is történt, de a sztori nem ért itt véget.

Rácz Jenő és Sárközi Ákos egy székhez ragasztották a gasztrobloggert, akit a versenyzők megdobálhattak tortával. Minél jobb helyen találták el, annál jobb húsrészből főzhettek. Feke Pali rögtön beletalált a közepébe, ami bizony nem Zé arca volt. Mivel marad még torta, így a végén a két Michelin-csillagos szakács is beszállt a dobálásba, hogy teljes legyen a móka.

A végén a műsorból kimaradt, de most megnézhetitek extra videóként, hogy miképp szabadítják ki  szegény leharcolt Zét, aki megígérte, hogy ezt még kamatostul vissza fogják kapni Jenőék.

A versenynek persze közben zakatolnia kellett, és a poénok sajnos nem tudták felébreszteni Oroszlán Szonját, aki végül kiesett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás