Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Webshoppá bővült Ördög Nóráék boltja

Webshoppá bővült Ördög Nóráék boltja

Gasztro & Tourism

Webshoppá bővült Ördög Nóráék boltja

Gasztro & Tourism

Héjja Krisztián 22:17

Ördög Nóráék talán maguk sem gondolták volna, hogy ennyire sikeres évet zár majd idén nyitott boltjuk. A balatonakarattyai Nekem a Balaton névre keresztelt üzlet viszont itt nem áll meg. Halad a korral és a vevők kedvenc termékei ezentúl webshoppon keresztül is elérhetők lesznek. 

A TV2 műsorvezetője és férje, Nánási Pál a közösségi-oldalukon jelentették be a nagy hírt, a rajongók legnagyobb örömére. Aki még nem járt a sztárpár üzletében:

főként kézműves, magyar vállakozók termékeit értékesítik, miközben a boltban található kávézóban különleges italokat kóstolhatunk meg, mindezt idilli környezetben. 

Bár a sztárpár nyár végén még azt jelentette be, hogy idén még egy újabb boltot nyitnak Balatonakarattyán, mivel kinőtték az elsőt, végül ebből a tervből egyelőre  egy webshop lett. 

Az oldalon különböző érdekes termékek közül válogathatunk, köztük élelmiszerek, különleges gyertyák, sőt még kiegészítő ruházat is fellelhetők. 

„A 2020-as év sok változást és még több újratervezést hozott az életünkbe. Ennek az eredménye lett a legújabb közös projektünk: a nekema.hu

–  derül ki a házaspár vlogjából, amelyben beszámolnak a webshopjuk születéséről is. Máris megnézhetitek az oldalunkon!

Borítókép: Indirekt.hu