Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

150 ezer forintos büntetés járt egy 450 kilométeres sétáért

150 ezer forintos büntetés járt egy 450 kilométeres sétáért

Gasztro & Tourism

150 ezer forintos büntetés járt egy 450 kilométeres sétáért

Gasztro & Tourism

CST 11:34

A férfi egy veszekedés után elment egyet sétálni, elindult, és nem jött vissza.

Egy kis házi csete-paté után az olasz férfi becsapta maga mögött az ajtót, és kiment a hidegbe, hogy egy kicsit lehűtse magát. A kis sétából aztán egy hatalmas nagy gyaloglás lett, a férfi 450 kilométer után állt meg, akkor sem önszántából. A sajtó pedig azonnal a nagysikerű, 1994-ben készült film főszereplőjéhez, Forrest Gumphoz hasonlította a nem mindennapi teljesítményt – írja a BBC.

Az olasz Forrest Gump Comóból indult és egy héttel később Fanóban, az Adriai-tenger partján állították meg őt a hatóságok éjjeli 2 órakor. A 48 éves férfi végül 400 eurós büntetést kapott a kijárási tilalom megszegése miatt. Ez átszámítva 150 ezer forint.

Az olasz média azonnal felkapta az eseményt, a kommentelők egy hősnek kiálltották ki a gyalogló embert, mondván, ahelyett, hogy komoly összezördülésig fajult volna a nézeteltérés, a férfi egyszerűen arrébb állt. A hozzászólók a büntetést is túlzónak tartották, szerintük inkább egy új cipőt kellett volna adniuk neki az elnyűtt régi lépők helyett.

A férfi napi 60 kilométer tett meg, azt is elmondta, hogy mindig egyedül sétált, soha nem vett igénybe semmiféle segítséget, nem szállt be más kocsijába, és tömegközlekedési eszközöket sem használt.

A felesége már korábban bejelentette az eltűnését, így a rendőrök azonnal értesítették őt, amikor megtalálták a férfit. Arról már nem szólt a fáma, hogy mit szólt a büntetéshez.

Borítókép: Livinglifefearless.com