promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A 25 éves Forrest Gump szereplői akkor és most
Borítókép:  Paramount Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valakire rá sem lehet ismerni!

1994. július 6-án mutatták be Robert Zemeckis filmjét, a Forrest Gump-ot, ami összesen 6 Oscar-díjat zsebelt be, köztük Tom Hanks a Legjobb férfi főszerepért.

Azóta eltelt 25 év. Megmutatjuk, hogyan néznek ki most a film szereplői, és hova jutottak a Forrest Gump óta.

Forrest Gump – Tom Hanks

Az egyik legkeresettebb és legzseniálisabb színész Hollywood-ban. Nehéz lenne felsorolni azt a mennyiségű filmet, amiben szerepelt vagy legalább a hangját adta. Jelenleg látható a mozikban a Toy Story 4. része, amiben a színész is visszatért Woody hangjaként. Novemberben pedig bemutatják A Beautiful Day in the Neighborhood című amerikai életrajzi-filmet, amelyben Hanks alakítja Fred Rogers-t, a híres televíziós személyiséget.

Jenny Curran – Robin Wright

A Golden-Globe-díjas amerikai színésznő a Forrest Gump után olyan filmekben szerepelt, mint Az üzenet a palackban, A sebezhetetlen, A tetovált lány, Wonder Woman, de ő alkította Claire Underwood karakterét a Netflix Kártyavár című sorozatában is.

Forrest Junior – Haley Joel Osment

A Forrest és Jenny fiúgyermekét alakító Haley az egyik legnagyobb gyermekszínésszé vált a '90-es években, és ezt az 1999-es Hatodik érzéknek köszönhette. Azóta több kisebb szerepet kapott filmekben, színdarabokban, de szinkronszínészként is kipróbálhatta már magát, például a Kingdom Hearts videójáték-sorozatban.

Mrs. Gump – Sally Field

A kétszeres Oscar-díjas színésznő a Forrest Gump után többek között a Testvérek c. sorozatban és Steven Spielberg Lincoln című filmjében szerepelt.

Lieutenant Dan Taylor – Gary Sinise

A színész játszott az Apollo-13-ban, a Váltságdíjban és a Halálsoronban. Emellett ő alakította Jack Garrett-et a Gyilkos elmékben és Mac Taylor nyomozót a CSI: New York-i helyszínelőkben.

Bubba Blue – Mykelti Williamson

A színészt leginkább a Forrest Gump és a Con Air miatt ismerik, de ő alakította például Denzel Washington Kerítések című filmjében Gabriel-t, tovább szerepelt a Sivatagi cápákban és a Végső állomás 4. részében is.

Fiatal Jenny Curran – Hanna Hall

A színésznőt legtöbben az Öngyilkos szüzekből és a Rob Zombie-féle, 2007-es Halloween-ből ismerhetik, amelyben ő játszotta Michael nővérét, Judith Myers-t.

Fiatal Forrest Gump – Michael Connor Humphreys

A fiatal Forrest-et alakító Michael 1994 után elvégezte az iskolát, majd 2004-ben csatlakozott az amerikai hadsereghez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás