promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sánta Laci szerint kék kötényes lehet A Konyhafőnök VIP nyertese
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész visszatért A Konyhafőnök VIP-be, és nagyon tetszett neki, ahogy Bódi Sylvi dolgozott.

Sánta Lacival előzőleg is találkozhattak a nézők A Konyhafőnök VIP-ben, mivel versenyzőként már szerepelt a műsorban. Most születésnaposként tért vissza kóstolni, mivel az egyik feladat az volt, hogy a versenyzők rakjanak össze egy tortát. Persze volt csavar, mivel zöldségeket kellett belecsempészni, és természetesen a desszertnek nem lehetett sós hatása.

A műsorból kimaradt, ahogy Rácz Jenő és Sárközi Ákos hülyült egyet, és héliumos lufival köszöntötték fel a színészt.

A kékek az első feladatban szereztek pontot, de a tortás kihívást a pirosak nyerték meg.

Sánta Lacinak a kékeket kellett erősítenie, akiknek az volt az előnyük, hogy megkapják a színész segítségét tíz percre. Laci szerint akár innen is kikerülhet a győztes.

„Az volt az érdekes a Bódi Sylviben, hogy nem csak tiszta, egyenes és pontos instrukciókat adott, hanem egyben nagyon nyugodt volt. Meg is lepődtem. Mondom te nem izgulsz? Biztos izgult, de egyszerűen félre tudta tenni ezt a dolgot és ez a fajta nyugalom az egész csapatára átment. Úgyhogy, akár ezek nyerhetnek is te”

- nyilatkozta a színész az RTL Klubnak.

Valószínűleg Laci rögtön a főzés után nyilatkozott, így érthette úgy is, hogy a kékek a kihívást nyerik meg (ami ugyebár nem jött össze), nem közölük valaki a versenyt, de ez már nem derült ki. Mindenki döntse el magában, miképp kell értelmezni a szavait, mert azért nem egy David Lynches kibogozhatatlan rejtélyről van szó. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás