promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kalapáccsal verték szét a vendégek a Michelin-csillagos budapesti éttermet
Borítókép:  Étterem.hu
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

November 28-án megtartották a fővárosi Onyx "utolsó vacsoráját". Az éttermet hamarosan felújítják, úgyhogy a 11 fős vendég társaság a menük után kalapáccsal verhette szét a Michelin-csillagos vendéglőt.

A vendégeket, a sajtón kívül online videós castingon keresztül válogatták ki, akiknek az étterem specialitásait szolgálták fel. A desszert után viszont jött az, amire senki sem számított, a tulajdonos mindenkinek egy kalapácsot adott a kezébe, hogy azzal verhessék szét a teljes berendezést. 

„A Gerbeaud-csoport két tulajdonosnője, a mindig kifogástalan eleganciával megjelenő Niszkács Anna és édesanyja, Pintér Katalin kis feketében és kiskosztümben tűsarkú cipőben zúzták szét az elegáns éttereim falait, üvegvitrineit, padlóját és tapétáit."

– írja a DiningGuide.

Mindezt persze a járványügyi korlátozások miatt nem lehetett volna megtenni, ám az esemény forgatásként lett regisztrálva, „annak minden engedélyével és kellékével együtt”.

Az étteremnek nem csak a külseje és belseje, hanem az üzemeltetése is megváltozik. Az felújítást követően az irányítás nem egy séf kezében összpontosul majd, hanem egy 11 fős stáb fogja vezetni az Onyx mindennapjait, akik együtt hozzák meg majd a döntéseket. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás