promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet már nem csak királynő, hanem italmárka is
Borítókép:  KENT GAVIN / POOL / AFP
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb meglepő lépésre szánta el magát a brit királyi család. II. Erzsébet piacra dobta saját gin-márkájat, aminek különlegessége, hogy a saját birtokán található gyümölcsökből készül. 

A néhány hete felröppenő pletykákat a saját italokról sokan először nem is vették komolyan, pedig valóban megtörténik. Az alkoholmárka a Sandringham Gin nevet kapta, aminek különleges oka van.

A királynő a saját, sandringhami birtokán található gyümölcsfák terményeiből készítteti a gint – pontosabban datolyából.

Egy palack ára egyébként nem lesz olyan vészes, így a királyi család rajongói (merthogy ilyenek is vannak) átszámolva, nagyjából húszezer forintért vehetnek a termékekből, melyeket csak és kizárólag az Egyesült Királyságban értékesítenek majd. 

Nem II. Erzsébet az egyetlen, aki saját gint forgalmaz a királyi családból. Fiának, Károly hercegnek is megvan a maga itala,

méghozzá a Highgrove Organic Botanic London Dry Gin – ezt a herceg highgrove-i birtokán állítják elő, a profitot pedig jótékony célokra használják fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás