Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hugh Jackman megpróbálkozott a kenyérsütéssel, de szörnyű vége lett – videó

Hugh Jackman megpróbálkozott a kenyérsütéssel, de szörnyű vége lett – videó

Gasztro & Tourism

Hugh Jackman megpróbálkozott a kenyérsütéssel, de szörnyű vége lett – videó

Gasztro & Tourism

Baranyecz János 08:38

Az X-Men-filmek Farkasaként elhíresült Hugh Jackman megmutatta, hogy finom cipó helyett milyen kenyérszörnyeteget sikerült elkészítenie.

A koronavírus-járvány miatti otthon töltött időszakban rengetegen új hobbikba kezdtek, és abból kiindulva, hogy hosszú hetekig, hónapokig hiánycikk volt az élesztő, valószínűleg elég sokan elhatározták, hogy saját, házi kenyeret csinálnak maguknak. Ezzel a világsztárok is így vannak, bár most kiderült, hogy nem mindenkinek megy a dolog.

Hugh Jackman egy gluténmentes kenyeret próbált sütni, de a végeredményen csak nevetni tudott, hiszen a kreálmány pontosan úgy nézett ki, mintha szétmarcangolta volna egy rozsomák – de nem étkezési céllal, hanem gyűlöletből, minden állati ösztönét kihasználva.

A színész ezzel bebizonyította, hogy hiába mutatják a hírességek mindig a legszebb, legjobb oldalukat a közösségi médiában, néha ők is elszúrnak valamit, ráadásul nem is kis mértékben. Ettől függetlenül még van rá esély, hogy összességében finom lett Hugh Jackman alkotása, hiszen csak az igazán szerencsés otthoni pékeknek adatik meg az, hogy a jó íz mellé étvágygerjesztő kinézetet is tudjanak varázsolni a kenyerüknek.

Itt lehet megtekinteni Hugh Jackman kenyérszörnyetegét:

Borítókép: Hugh Jackman / Dia Dipasupil / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP