A szendvics után a világ egyik legegyszerűbb mégis legkedveltebb étele, a zacskós leves. Minden megvan benne, ami kell, de mi történik akkor, ha újrangondoljuk és hamisíthatatlan koreai rament készítünk belőle?
Ha kicsit még esetlen vagy a konyhában semmi gond! Senki sem születik konyhatündérnek, valakinek évekbe telik, ameddig megtanulja, hogyan kell a nagymamáéhoz hasonló töltött paprikát készíteni. Addig is, be kell érnünk azzal a tudással, ami adott, és olyan ételeket főznünk, amikkel nem gyűlhet meg a bajunk.
A következő ramen leveshez nem kell más, mint zöldségek, tenger gyümölcsei és egy – minden élelmiszerüzletben kapható – instant leves.
Meg merem kockáztatni, hogy a szekrényetek tele van ilyennel, hiszen a karantén előtti bevásárlásokkor a wc-papír és a cukor-liszt kombó után, talán ez volt a legkelendőbb termék. Ha meg esetleg koleszos lennél, akkor pedig meglepődnék azon, ha lenne más kaja körülötted.
Hozzávalók:
Az elkészítést pedig a következő videóban láthatjátok: