promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Folyamatosan rendőröket hívnak Gianni éttermére
Borítókép:  port.hu
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valakit, vagy valakiket nagyon idegesít Gianni vendéglátóhelye, így állandóan kihívják rájuk a rendőrséget.  

Gianni Annoni igazán úszik a boldogságban, mivel nem olyan rég született meg első gyermeke. Azonban a munkában voltak problémái, mivel sokat kellett küzdenie, hogy az olasz étterme, a Trattoria Pomo D’Oro talpon tudjon maradni.

Gianni vendéglátóhelye úszkál a szakmai elismerésekben, és két éve egy olasz szaklap beválasztotta a 70 legjobb olasz étterem közé. Egyre jobbak az olasz kaják a fővárosban, mivel egy pizzázót is díjaztak nem olyan rég.

Jelenleg a törzsvendégek tartják el Trattoria Pomo D’Orót, mivel nagyon kevés a turista a járvány második hulláma miatt, de nem ez az egyetlen gond. Valamelyik közelben lévő lakónak nagyon szúrja a szemét Gianni étterme, így folyamatosan kihívja rájuk a rendőrséget. A bejelentő szerint túl zajosak a vendégek, és szerinte ott már este 21-kor csendnek kellene lennie.

„Egy étteremnek mindig van alapzaja, ha az emberek boldogok vagy ünnepelnek valamit, az néha nagyobb hanggal jár. Természetesen minden szabályt betartva működik az étterem, nincs szó tivornyázásról, este tízkor mi is letekerjük a hangerőt, éjfélkor pedig bezárunk. Ám az emberi rosszindulat, hogy már kilenc órakor rendőrt hívnak ránk. Őszintén szólva nagyon fáj és rosszulesik”

– mesélte a Blikknek Gianni.

A étteremvezető szerint lehet most kicsit mindenki depressziósabb a vírus miatt, de mindenkinek a megoldást kell keresnie, mint hogy másokkal foglalkozik. Szerinte irigység, hogy pont azok dolgát nehezítik meg, akik dolgoznak, és próbálnak túlélni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás