promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így még biztosan nem csináltál sértéspörköltet - videó
Borítókép:  Lázár séf
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az alap sertéspörköltet nem lehet megunni, de Kovács Lázár séf megmutatja, hogy lehet ezt másképp is csinálni.

Először az amatőr szakácsoknak jöjjön a videó,amiben Lázár séf lerántja a leplet arról, hogy miképp kell egy jó sertéspörköltet összedobni. Talán az egyik legfontosabb tipp, hogy sertéscombból nem igazán éri meg készíteni, mivel ha jó szaftosat akarunk, akkor a lapocka a nyerő választás.

Persze itt az alapreceptbe van csavar, mert kerül bele kókusztejszín, amit nyugodtan el lehet hagyni. Azt akkor kapjuk elő, ha már nagyon unjuk az alap pörköltet. Ez amúgy csirkével is jó kombináció.

Aki nem szereti annyira a főzős módszert, az használhatja Fördős Zé odapirulós receptjét. Úgyhogy már két elkészítési mód is van, szóval innentől ti döntitek el, hogy melyik a szimpatikusabb. Az első könnyebb, míg a második odafigyelősebb.

Viszont jöjjön még egy csavar Lázár séftől, amit valószínűleg sokan nem próbáltak még ki. Ehhez az kell, hogy a pörkölt valóban jó szaftos legyen, mivel ebben kell kifőzni a tésztát. Zseniálisan működik a dolog, és a videó után valószínűleg már sokan alig fogják várni, hogy kipróbálják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás