Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így még biztosan nem csináltál sértéspörköltet - videó

Így még biztosan nem csináltál sértéspörköltet - videó

Gasztro & Tourism

Így még biztosan nem csináltál sértéspörköltet - videó

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 13:29

Az alap sertéspörköltet nem lehet megunni, de Kovács Lázár séf megmutatja, hogy lehet ezt másképp is csinálni.

Először az amatőr szakácsoknak jöjjön a videó,amiben Lázár séf lerántja a leplet arról, hogy miképp kell egy jó sertéspörköltet összedobni. Talán az egyik legfontosabb tipp, hogy sertéscombból nem igazán éri meg készíteni, mivel ha jó szaftosat akarunk, akkor a lapocka a nyerő választás.

Persze itt az alapreceptbe van csavar, mert kerül bele kókusztejszín, amit nyugodtan el lehet hagyni. Azt akkor kapjuk elő, ha már nagyon unjuk az alap pörköltet. Ez amúgy csirkével is jó kombináció.

Aki nem szereti annyira a főzős módszert, az használhatja Fördős Zé odapirulós receptjét. Úgyhogy már két elkészítési mód is van, szóval innentől ti döntitek el, hogy melyik a szimpatikusabb. Az első könnyebb, míg a második odafigyelősebb.

Viszont jöjjön még egy csavar Lázár séftől, amit valószínűleg sokan nem próbáltak még ki. Ehhez az kell, hogy a pörkölt valóban jó szaftos legyen, mivel ebben kell kifőzni a tésztát. Zseniálisan működik a dolog, és a videó után valószínűleg már sokan alig fogják várni, hogy kipróbálják.

Borítókép: Lázár séf