promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Armando nem bírta felfogni, hogy megnyerte A Konyhafőnököt
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Armando és Ádám néztek farkasszemet A Konyhafőnök fináléjában, de csak egy győztes lehetett.

Véget ért A Konyhafőnök, ahol Handi kiesése után eldőlt, hogy Rácz Jenőnek, és Sárközi Ákosnak is lesz mentoráltja a fináléban. Armando nagy esélyekkel indult, mivel már az előző nap is gyakorlatilag száz százalékos teljesítményt nyújtott, míg Ádám eléggé meginogott, de Handi nála is nagyobb bakikat ejtett.

Ahogy az eddigi finálékban, most is kaptak maguk mellé segítséget a versenyzők a végső összecsapásban azok közül, akik kiestek ebből az évadból. Cserepes Ádám rögtön lecsapott az ikertestvérére, Alexre, valamint Matyira, míg Armando Krisztiánnal és Kingával főzött.

Armandónál teljes volt a nyugalom és a higgadtság, míg Ádáméknál sok volt a feszültség, amit utóbbi sokszor a testvérén, Alexen vezetett le.

Sárközi Ákos versenyzője inkább lépésről lépésre irányította a csapatot, és nem akarta, hogy elszabaduljon a pokol. Úgy érezte sok az a 180 perc, és nem engedte akkor sem kicsúszni a kezéből az irányítást, ha valami félresikerült. Armando büszke volt mindenkire, és tízből tíz pontot adott a segítőinek.

A kóstolásnál sztárok segítettek a három zsűrinek, ráadásul olyanok, akik már szerepeltek A Konyhafőnök VIP-ben, így remekül átlátták milyen nehéz dolguk volt a finalistáknak. Teljes objektíven mentek neki a kóstolásnak, kivéve Rácz Jenőt, aki néha tényleg esetlen indokokkal próbálta védeni Ádámot és támadni Armandót, de hát utóbbi tényleg lenyűgözött mindenkit.

Peller Mariann meg is jegyezte, ha Ádám ételeit szerette, akkor Armandóétól szabályosan elcsábult. Itt már erősen benne volt a levegőben, hogy ki teljesített jobban.

Végül Fördős Zé kimondta a nevet, hogy A Konyhafőnök mostani szériájának nyertese Armando Mundarain, akinek az édesanyja is ott volt a stúdióban, akivel öt éve nem látták egymást.

Armando továbbra is szeretne a gasztronómiával foglalkozni, és egy blogot akar indítani, ahol bemutatná az ételeit, valamint az édesanyját is szeretné Magyarországra költöztetni Venezuelából. A versenyző még utána sem nagyon fogta fel, hogy ő nyerte a versenyt.

Ádámban nincsenek negatív érzések, és úgy érzi, csakis nyert ezen a versenyen. Rengeteget tanult, és úgy látja, hogy másodiknak jobb lenni, mint elsőnek, bár azért azzal a tízmillió forinttal ő is tudott volna mit kezdeni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás