promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: eldőlt, hogy kik kerültek be a fináléba
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Armando biztosan jutott be A Konyhafőnök fináléjába, Ádám és Handi közben fej-fej mellett haladtak, de egyiküknek haza kellett mennie. 

Az első feladatnál nagy meglepetésben volt részük a versenyzőknek, mivel kaptak segítőket maguk mellé. Eriket, Orsit és Andrást már láthattuk A Konyhafőnökben, csak hát ők idő előtt kipottyantak a műsorból.  

A szerencse döntötte el, hogy melyik versenyző kit kap maga mellé. Aramndónak Orsi, Handinak Erik, míg Ádámnak András jutott. Utóbbi nagyon nem volt megelégedve a párosítással és teljesen ki is akadt a végén, hogy ilyen messzeségben a nem veszi komolyan a versenyt a segítője. Ádám úgy érezte, András néha inkább hátráltatja, mint előre viszi.

A kóstolásnál a pirosak versenyzőjénél el is tört a mécses, és Rácz Jenőnek kellett egy kis lelket önteni a mentoráltjába. A második körben is elég nehezen talált magára, ahol egy profi desszertet kellett készíteni, de sikerült összeszednie magát.

A zsűrinek az elején könnyű dolga volt, mert abban mindenki egyet értett, hogy Armandónak mindenképpen ott kell lennie a fináléban. Ádámról és Handiról már voltak viták, de az a döntés született, hogy utóbbinak kell hazamennie a végső összecsapás előtt.

Ádám és Armando magabiztosan nyilatkozott a finálé előtt, az utóbbi meg is van győződve arról, hogy ő lesz a következő Konyhafőnök.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás