Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fördős Zé megmutatja az igazi szaftos tarhonyás hús receptjét

Fördős Zé megmutatja az igazi szaftos tarhonyás hús receptjét

Gasztro & Tourism

Fördős Zé megmutatja az igazi szaftos tarhonyás hús receptjét

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 12:20

Fördős Zé sertéshússal készíti, ráadásul az egyik legjobb módon, vagyis bográcsban.

Nem olyan rég a gasztroblogger a nyakába vette a Balatont, és ismét végigkóstolta, milyen kajákat érdemes „felzabálni” a környéken. A gasztronómiai élet annyira fellendült ott, hogy egy rész nem is volt elég, trilógiát kellett belőle csinálni.

Zé továbbra is zsűri A Konyhafőnökben, de azért nem állt le a főzéssel sem, és elhozta nekünk az egyik legjobb egytálételnek a receptjét, ami mi is lehetne más, mint a tarhonyás hús, jó kis sertéspörkölttel.

Rendhagyó módon most egy elég hosszú videóról van szó, de azért, mert a gasztroblogger azt is megmutatja, miképp kell tüzet rakni. Itt nincs megemlítve, de néhány amatőr már elkövette a környezetemben ezt a bakit – szóval, ha egy picit is nedves a fa, ne rakjátok rá. Aki kíváncsi arra, hogy Zé milyen esetlenül hasítja a fát, az örülni fog, mert nem vágták ki a videóból.

Azonban a lényeg a főzés, ahol sokak tanácsára Zé végre szalonnát használ olaj helyett, de a szaftkészítésnél kapunk tőle néhány saját bográcsolós tippet.

A sertéspörkölt lapockából készül, ami tökéletes alapanyaga az igazi magyaros tarhonyás húsnak. Lássuk végre, hogy Zé miképp képzeli el ezt a remek egytálételt, amit egyszer mindenkinek meg kell kóstolnia.

Borítókép: Street Kitchen