promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fördős Zét azért néha zavarja, hogy mindenhol felismerik
Borítókép:  Halasz Jacint - RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A konyhafőnök műsorvezetője és zsűrije azért olykor kitenne magára egy ne zavarjanak táblát.

Fördős Zé nálunk is visszatérő vendég, mivel mindig szoktatok találkozni a Street Kitchenös gasztrovideóival. Legutóbb tovább zakatolt a Felzabáltuk sorozat, ahol a blogger ismét lecsapott a Balaton legjobb kajáira.

Közben zakatol A konyhafőnök legújabb évada, ahol Fördő Zé mellett ott van a két Michelin-csillagos szakács, Rácz Jenő, illetve Sárközi Ákos. Zével a Blikk interjúzott, aki szerint elképzelhetetlen lenne, hogy ne legyenek hárman igazi barátok, mert ilyenkor több időt töltenek a forgatásokon, mint a saját családjukkal.

A műsorvezető szerint a gasztro-reality azért tud még mindig sikeres lenni, mert jönnek újra és újra a meglepetések, és egyik évad sem hasonlít az előzőre. Zé is úgy látja, hogy sokat változott az szezonok során.

„Évadról évadra lettem lazább, rutinosabb. Elengedtem a görcsösséget, és magamat is szórakoztatva élvezem a műsort”

- mondta a blogger, aki úgy gondolja, hogy nem igazi műsorvezető, csak egy őszinte és humoros srác.

Zé szeret elvonulni olykor, mert hát itt akármi van, a nézők imádják, és valóban mindenhol felismerik.

„Cukik az emberek, jólesik, amikor elmondják, hogy megfőztek egy ételt a szakácskönyvemből, de néha érzem, hogy kitennék magamra egy >>Ne zavarjanak<< táblát... Ha a barátnőmmel, a barátaimmal vagyok, vagy csak egy olyan rövidgatyában ugrok le a boltba, amiben nem örülök, ha látnak, akkor nem mindig őszinte a mosolyom, ha leszólítanak. Múltkor a barátnőmmel, Sárival a Balatonnál bicikliztünk. Bementünk egy eldugott kis strandra, annak is a legszélére, baseballsapkában és napszemüvegben mentem a vízbe, hátha nem ismernek fel. Persze felismertek. Bár senki nem jött oda, láttam, hogy néznek és rólam beszélnek. Hiába próbáltam hollywoodi sztárként rejtőzni, nem sikerült. Nem véletlen, hogy Patagóniában, ahol alig van ember, magyarok meg szinte egyáltalán nincsenek, ott érzem igazán jól magam”

- mesélte Zé, aki két éve van együtt a párjával, és remekül sikerül az egészet elzárnia a nyilvánosság elől:

„Az előző kapcsolataimból megtanultam, hol kell meghúzni a határt. Nem akarok én titkolózni, csak szeretném a privát életem egy részét nem a nagy nyilvánosság előtt élni. Arról nem is beszélve, hogy Sárit is védenem kell. Édesanyám és a húgom sem szeret szerepelni, nem véletlenül nem látják őket a rajongóim.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás