promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így forgat a járvány ideje alatt Fördős Zé – videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vicces képet posztolt magáról Zé, de kaptunk tőle egy nagyon csúcs babfőzelék receptet is.

Hiába a koronavírus, a Street Kitchen csapata nem áll le, és szállítják az éhes közönségnek a jobbnál jobb karantén-recepteket. Legutóbb láthattuk, hogy mi mindent lehet kihozni abból, ha nagyon feltornyosultak nálunk a zacskós levesek.

Innentől Fördős Zé is főzésbe kezd, és posztolt magáról egy vicces képet az Instagramon, hogy harcra készen áll. A szájmaszk drámai kellék, a fejére rögzített kamera azonban nem, mivel csak így tudja rögzíteni az otthoni adást operatőr hiányában. Zé mutatványait amúgy többnyire Fördős Peti szokta felvenni.

Zé is maradt a karanténkonyhánál, és babkonzervből fog nekünk babfőzeléket készíteni. Nem lesz olyan jó, mintha friss piacon vásárolt babból dobnátok össze, azonban nem is lesz katasztrofális. A recepthez minimális alapanyag és tudás kell, szóval bárki bevállalhatja.

A recept tíz perc alatt elkészül: két babkonzerv kell hozzá, só, bors, citrom, tejföl, és petrezselyem. Gyakorlatilag tényleg ennyi kell a mennyországhoz, és a többség mindenkinél kell, hogy legyen otthon. A konzervbabtól meg már mindenki megtanulta szerintem, hogy nem kell félni.

A frissen feltöltött videónál Zé még nem használta a fejére rögzített kamerát, volt is belőle gondja, de a jövőben biztosan ez is előkerül a videókban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás