Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A mobil Porondmester: a sör és a vágyak találkozása

A mobil Porondmester: a sör és a vágyak találkozása

Gasztro & Tourism

A mobil Porondmester: a sör és a vágyak találkozása

Gasztro & Tourism

Promotions 05:35

A házi sörfőzéssel összevetve igazán profi megoldást kínál a Porondmester: bárhol működtethető, a sörfőzés teljes folyamatát levezénylő és bemutató mobil készülékkel enged betekintést a sörkészítés apró titkaiba.

„Magyarországon van egy markáns sörivó, egyúttal egy olyan új sörfogyasztó réteg, amelyet a nyitottság jellemez, keresi az újdonságokat. Számukra vannak válaszaink” 

– fogalmazott korábban, portálunknak adott interjújában Simon Szabolcs, a Porondmester társalapítója. Az ötletgazda egyebek között megemlítette a mobil konténeres sörfőzdét, amely arról szól, hogy a sörkészítés magát kiviszik a laikusok elé. Egyúttal rámutatnak, hogy az alkímia egymást követő, egymást feltételező mozdulatok láncolata.

Pontosan mi is ez az utazó sörfőzde?

Céges rendezvények, karácsonyi bulik, tréningek eszköze. Egy lehetőség csapatépítésre, tanulásra, közösségi élmény megszerzésére a sör iránti kíváncsiság ürügyén. Főzzük le a cég sörét! Szóval: 

ott, ahol akarod, akkor, amikor csak akarod.

A házi sörfőzéssel összevetve igazán profi megoldást kínál a Porondmester: bárhol működtethető, a sörfőzés teljes folyamatát levezénylő és bemutató mobil készülékkel enged betekintést a sörkészítés apró titkaiba. Egy lehetőség arra, hogy a kíváncsiság, a vágy, aranylóan hömpölygő nedűt eredményezzen. A cég, a közösség saját és közös sörét lehet szakember segítségével lefőzni.

Legyen minden vállalkozásnak saját sörreceptje!

Mint azt Simon Szabolcs egy példán keresztül érzékeltette, volt budapesti múzeum, amely karácsonyi buli kapcsán sörfőzést rendezett. A dolgozók elkészítették a „Múzeum sörét”, amit egy hónappal később egyedi címkével ellátott palackokban meg is kaptak.

A kitűzött cél ebben az esetben is sikeresen teljesült: élőben, valódi alapanyagokat használva egy profi, de mini méretű sörfőzdei berendezéssel a Porondmester bemutatta a sörkészítés titokzatos világát. A sörfőzést kihozták a gyár falai mögül. A végeredmény – ahogy mondani szokás – „win-win”.