Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása: a Hollandiát idéző tulipánkert Vietnámban – galéria

Zsolt utazása: a Hollandiát idéző tulipánkert Vietnámban – galéria

Gasztro & Tourism

Zsolt utazása: a Hollandiát idéző tulipánkert Vietnámban – galéria

Gasztro & Tourism

TK 15:51

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt felkereste Vietnám egyik legizgalmasabb városát.

Utazási tanácsadónk legutóbbi írásában bemutatta Vietnám „alpesi” panorámáját.

„Folytatva utamat elértem a Ba Na hegy Danang közelében található aranyhídhoz, amely mellett található egy pagoda és egy Hollandiát idéző tulipános kert. Érdekesség, hogy ide egy húsz perces felvonó túra után juthatunk csak el.

Mindezek után következett Hue, ami Közép-Vietnám egyik leglátványosabb városa. Ugyanis ez volt az egykori császári főváros. A város korábban és jelenleg is vallási központként szolgált. Ezt mutatja a Hue-ban és szűkebb környékén található több mint 600 pagoda, amelyek legnagyobb része még ma is működik. Ezek után hajóra szálltam, ugyanis a látnivalók egy részét a Parfüme folyón tett hajókázás során fedezhettem fel. Felkerestem a Thien Mu Pagodát (Mennyei Hölgy pagodája), amely az ország egyik leghíresebb épülete, majd a még »maradványaiban« is lenyűgöző látványt nyújtó, árokkal körülvett királyi fellegvárat, valamint az utolsó előtti uralkodó mauzóleumát is”

– írta Jurák Zsolt.

Borítókép: Jurák Zsolt fotója.

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Öt éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Utazási tanácsadónk korábbi beszámolóiért kattintsatok ide!

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria