promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt egy könyv az ételallergiásoknak és a tudatosan táplálkozóknak!
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Czanik Balázs és Kiss Enikő az All in – Ízletes paleo és vegán finomságok című könyvükkel nyújtanak segítséget az ételallergiásoknak és a tudatosan táplálkozóknak.

Hogy mi lesz abból, ha egy fitness edző és egy táplálkozással foglalkozó szakember összedugja a fejét? Egy könyv az ételallergiásoknak és a tudatosan táplálkozóknak.

Czanik Balázs fitness edző, a Capoeira aerobik megalkotója és Kiss Enikő sokféle egészséges élelmiszer elkészítője most az All in – Ízletes paleo és vegán finomságok című könyvükkel nyújtanak segítséget az ételallergiásoknak és a tudatosan táplálkozóknak. Olyan mindenmentes receptekre találhatnak rá az érdeklődők, amelyeknek fogyasztása alkalmával nem kell tartani allergiától, egyéb egészségügyi problémáktól. S talán ami a legfontosabb,

az ételek egyszerre egészségesek és finomak.

Mindkét szerzőnek fontos az egészséges étkezés. Czanik Balázs például jól tudja, hogy az egészséges életmódhoz ugyanúgy hozzátartozik a kiegyensúlyozott táplálkozás is. Míg Kiss Enikő saját egészségügyi problémái okán kísérletezte ki az első fagyikat, később pedig sokféle egészséges élelmiszert alkotott, ezzel segítve többek között az ételallergiával küzdőket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás