promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zsolt utazása egy kizárólag felnőtteket fogadó szállodába – galéria
Borítókép:  Jurák Zsolt fotója.
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt jelenleg Balin piheni ki 2019 fáradalmait.

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt előző írásában bemutatta Bali leghosszabb medencéjét:

„Egy kicsit formabontó leszek, hiszen rengeteg képet készítettem, amit megosztanék.

Az első rész egy denevér templomot mutat be, majd láthatjátok a csodás naplementét az egyik kedvenc éttermemben.

A képek következő szakasza a szállodát mutatja be. Ha azt a kérdést akarjuk eközben boncolgatni, hogy vajon mi az oka annak, hogy Ázsia legromantikusabb hotelének választott Kayon resort megfelel-e ennek az állításnak vagy sem, akkor elég megnézni a képeket anélkül, hogy itt járna az ember... A szálloda távol van a város zajától, a csend és a nyugalom övezte trópusi környezetben található. Érdekessége, hogy kizárólag felnőtteket fogad, a vendéget az első pillanattól fogva olyan szeretet veszi körül, hogy haza se akar menni, vagy állandóan visszavágyik. Pont úgy, mint én...

Az egyértelmű, hogy Bali szigetén is megtaláltam azt a helyet, amit örök kedvencnek nevezhetek, hiszen sok ezer szállodai éjszakával a hátam mögött, ez az a hely, amit a legjobban szeretek. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megadta azt, hogy Bali lehet a második otthonom, csodálatos sziget, fantasztikus emberek, meseszép helyek – egyszerűen nem lehet megunni!

Ha pedig Bali és étkezés, valamint főzés, akkor csakis a Paon iskola jöhet szóba. A tulajdonos háza ad helyszínt a fantasztikusan megszervezett eseménynek, ahol tíz ember sürög-forog, hogy minden profin menjen. Sehol a világ nem tudnak olyan finom tempét (tofura hasonlító szójakészítmény, egyfajta szójasajt – szerk.) csinálni, mint itt: a Paon-ban nagy élmény itt főzni!”

– írja Jurák Zsolt.

[[galeria]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás