Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása egy kizárólag felnőtteket fogadó szállodába – galéria

Zsolt utazása egy kizárólag felnőtteket fogadó szállodába – galéria

Gasztro & Tourism

Zsolt utazása egy kizárólag felnőtteket fogadó szállodába – galéria

Gasztro & Tourism

TK 17:17

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt jelenleg Balin piheni ki 2019 fáradalmait.

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt előző írásában bemutatta Bali leghosszabb medencéjét:

„Egy kicsit formabontó leszek, hiszen rengeteg képet készítettem, amit megosztanék.

Az első rész egy denevér templomot mutat be, majd láthatjátok a csodás naplementét az egyik kedvenc éttermemben.

A képek következő szakasza a szállodát mutatja be. Ha azt a kérdést akarjuk eközben boncolgatni, hogy vajon mi az oka annak, hogy Ázsia legromantikusabb hotelének választott Kayon resort megfelel-e ennek az állításnak vagy sem, akkor elég megnézni a képeket anélkül, hogy itt járna az ember... A szálloda távol van a város zajától, a csend és a nyugalom övezte trópusi környezetben található. Érdekessége, hogy kizárólag felnőtteket fogad, a vendéget az első pillanattól fogva olyan szeretet veszi körül, hogy haza se akar menni, vagy állandóan visszavágyik. Pont úgy, mint én...

Az egyértelmű, hogy Bali szigetén is megtaláltam azt a helyet, amit örök kedvencnek nevezhetek, hiszen sok ezer szállodai éjszakával a hátam mögött, ez az a hely, amit a legjobban szeretek. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megadta azt, hogy Bali lehet a második otthonom, csodálatos sziget, fantasztikus emberek, meseszép helyek – egyszerűen nem lehet megunni!

Ha pedig Bali és étkezés, valamint főzés, akkor csakis a Paon iskola jöhet szóba. A tulajdonos háza ad helyszínt a fantasztikusan megszervezett eseménynek, ahol tíz ember sürög-forog, hogy minden profin menjen. Sehol a világ nem tudnak olyan finom tempét (tofura hasonlító szójakészítmény, egyfajta szójasajt – szerk.) csinálni, mint itt: a Paon-ban nagy élmény itt főzni!”

– írja Jurák Zsolt.

Borítókép: Jurák Zsolt fotója.

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Négy éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Utazási tanácsadónk korábbi beszámolóiért kattintsatok ide!

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria