Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása a Mississippin – galéria

Zsolt utazása a Mississippin – galéria

Gasztro & Tourism

Zsolt utazása a Mississippin – galéria

Gasztro & Tourism

TK - 2019.09.26. 15:45

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt, ha már New Orleans-ban járt, akkor nem hagyhatta ki, hogy egyet hajókázzon a legendás folyón.

Utazási tanácsadónk az Amerikai Egyesült Államok néhány tagállamát járja végig, és onnan renszeresen küldi élménybeszámolóit. Legutóbb New Orleans-ban járt, aztán hajóra szállt.

„A Natchez gőzős naponta kétszer indul el New Orleans óvárosából egy 90 perces hajóútra Mississippin. A hajó fantasztikus, egy eredeti gőzöst állítottak nagyon szépen helyre. Utazás közben a gépháztól a fedélzetig a teljes hajót be lehet barangolni, ami óriási élmény, miközben élő dzsesszt hallgathatunk. A látnivaló szinte a nullával egyenlő, ellenben maga a hajózás nagyon nagy élmény ezen a műemlék hajón”

– írta Jurák Zsolt.

Borítókép: Jurák Zsolt fotója

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Négy éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Utazási tanácsadónk korábbi beszámolóiért kattintsatok ide!

Legolvasottabb hírek