Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása: Gordon Ramsey és A pokol konyhája – galéria

Zsolt utazása: Gordon Ramsey és A pokol konyhája – galéria

Gasztro & Tourism

Zsolt utazása: Gordon Ramsey és A pokol konyhája – galéria

Gasztro & Tourism

TK 12:12

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt ellátogatott a világhírű séf éttermébe, és megkóstolta az ott felszolgált menüt.

Utazási tanácsadónk ezeket a napokat az Amerikai Egyesült Államokban, egészen pontosan Las Vegas-ban tölti. Ha pedig már ott volt, akkor ellátogatott Gordon Ramsey éttermébe.

„A pokol konyhája, ahol a pokolra semmi nem hasonlít sokkal inkább a menyországra.

Nagyon profi a szervezés. Szűk, de tökéletes ételválaszték, nagyon kedves a személyzet és gyors a kiszolgálás, valamint a teríték is nagyon klassz volt – az étel pedig elsőosztályú volt.

Első fogásként egy tavaszi hagymaleves kértem, melynek elkészítése és a tálalása is egyaránt tökéletes volt.

A főétel a Wellington bélszín volt, krumplipürével, párolt répákkal. Zseniális az íz, a puha omlós tészta teljesen összhangban van a hússal, ez az étel bármikor máskor is jöhet.

Az ebéd koronája a desszert volt, ami egy nagyon édes toffies süti volt fagylalttal. Ez az édesség – a bélszínhez hasonlóan – a ház specialitása.

A pokol konyhája az az étterem, ahova bármikor szívesen visszamennék ebédelni! Arra fel lehet készülni, hogy nem egy átlagos árszintet kell az ételért fizetni, még az egyébként is nagyon drága Amerikában. Azonban, ha valaki különlegeset szeretne, akkor Gordon Ramsey éttermét nem szabad kihagyni!”

– írta Jurák Zsolt.

Borítókép: Jurák Zsolt fotója

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Négy éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Utazási tanácsadónk korábbi beszámolóiért kattintsatok ide!

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria