promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dínó parkok Magyarországon – egyből három is
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egykor ezek a különleges élőlények uralták a bolygót, sok-sok millió évvel az ember érkezése előtt. Ha szeretnénk jobban elképzelni, milyen lehetett köztük sétálni, érdemes lehet jegyet váltani egy dínó parkba, mivel az állat- és vadasparkok mellett már ilyenek is léteznek.

Budakeszi Vadaspark Dínó Parkja

Huszonöt élethű dinoszaurusz két hektáron, a legtöbb dínó pedig utánozza is elődeik hangját és mozgását. Budakeszin egy tanösvényen végighaladva ismerhetjük meg az őshüllők mindennapjait, a természetes környezetükbe helyezett élőlények láttán egy picit talán el tudjuk képzelni, hogy milyen lehetett a dínók 160 milliós uralma a Földön. A szórakoztatás és a tudományosság kéz a kézben jár Budakeszin, ezért nagyszerű kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak is.

Élő Dínó Show, Felsőtárkány

Sétáló, hangot adó dínók szórakoztatják a nagyérdeműt Felsőtárkányban, a show keretében pedig még csirkelopásra is sor kerül, merthogy így teljes az interaktivitás. A gyerekek még utasításokat is adhatnak az élőlényeknek. A szórakozás mellett edukációs jelleggel előadásokat is hallgathatunk a helyszínen.

Veszprémi Állatkert Dínó Parkja

Magyarország legnagyobb dínó parkja található a Veszprémi Állatkertben, a legbátrabbak még egy T-Rex hátán is lovagolhatnak. A gyermekek kipróbálhatják magukat, hogy milyen régészek lennének. Por, homok és csontok között tanulhatják meg, hogy milyen az archeológus munkája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás