promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elek Zoltánnal még a szendvicskészítés is vidámság
Borítókép:  Videó Infó 1
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem megyünk el Michelin-csillagos univerzumokba, egyszerű szendvicset fogunk készíteni.

A legfontosabb talán az, hogy innentől rendelhetünk Videó Infó 1-es pólót, na meg kalapot is. Én utóbbit mindenféleképpen fogok, és innentől abban fogom készíteni a reggelimet. Na de térjünk vissza az ételhez.

Mi is foglalkoztunk mostanság olyan receptekkel a séftől, mint a bundás kenyér, meg a sajtos tészta, és lassan nekünk is készíteni kell valamit a Videó Infó 1 recepttárából, mert a legutóbbi pizza óta vágyunk rá.

Most a mester azoknak próbál segíteni, akik barbárok a konyhában, és egy egyszerű szendvicset is képtelenek elkészíteni. Szegény séf az elején annyira menőzik az indukciós főzőlap beállításaival, hogy nem veszi észre, hogy az kikapcsol. A teljesen kezdőknek jelzem, OFF állapotban hiába hagyják ott a tojást 10 percig, az nem fog megfőni, de a gázt is be kell kapcsolni, ha azon főzzük.

A recepthez bárhol megtalálható hozzávalók kellenek, úgy mint kenyér, margarin, kolbász, tojás, na meg egy kis uborka, hogy valami zöldség is legyen.

Elek Zoltán séf kapott ajándékba egy tojásszeletelőt, amit már alig vár, hogy kipróbáljon. Igazából tényleg a tojásfőzés a videó legizgalmasabb része. Annyira bonyolultan csinálja a mester, hogy én ki se merem majd próbálni az ő módszerét, főleg mert ismét trükközik itt nekem a fokokkal, fene se tudja követni.

A pucolás kezdeti szakaszát ráadásul nem is lehet látni, mert elhomályosodik a videó. Így főleg nem merem bevállalni. Bár amikor Zoltán elkezd enni, akkor mindig megkívánom, bármit is készít, így lehet a sarokba kell dobnom a tojásfőzés félelmemet, és így is belevágni majd.

Tegyetek ti is így, bon appétit!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás