Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elek Zoltán séf sajtos tésztájától tuti nem halsz éhen

Elek Zoltán séf sajtos tésztájától tuti nem halsz éhen

Gasztro & Tourism

Elek Zoltán séf sajtos tésztájától tuti nem halsz éhen

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 21:30

Mert a sajt meg a tészta mindig jó kombináció.

Már vártam, hogy mikor lesz az egyik kedvencem a Videó Infó 1-en, de végre megérkezett a sajtos tészta, amit mindig gyorsan össze lehet dobni. Ez a bundás kenyér után egy kicsit bonyolultabb, de egyáltalán nem időigényes.

Ugyebár mi a legfontosabb a mai világban? Hát az idő! Ezért van Jamie 15 perces kajái sorozat is. Elek Zoltán séfnek pörög a keze, szóval simán kevesebb idő alatt lenyomja a dolgokat. Az amcsik meg sok más ember persze flancol vele: besamel mártásba keverik bele a sajtot, és azzal öntik le a tésztát. Ez az úgy nevezett burzsuj Mac and Cheese.

Felesleges, ha van tömlős sajt. Gyorsabb ez a megoldás, és ízekben is hozza a tutit.

Rengeteg könyvet olvastam az olasz tésztákról, és úgy tudtam eddig, hogy forró vízbe kell tenni az alapanyagot. Nos, Elek séf nem abba teszi, de még így is jó sikerül neki. Mindig is tudtam, hogy ez az ember bármit megcsinál mostoha körülmények között, de erre tényleg kalapom emelem, még az övét is.

Három egyszerű alapanyag, gyors főzés, és csorog a nyálam a végén. Az egész tányérnyit elenném előle. Szóval hölgyeim és uraim, sajtos tésztára felkészülni!

Borítókép: Videó Infó 1