Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy évig ingyen utazol a Wizz Airrel, ha...

Egy évig ingyen utazol a Wizz Airrel, ha...

Gasztro & Tourism

Egy évig ingyen utazol a Wizz Airrel, ha...

Gasztro & Tourism

AA 22:00

Csapatostól lehet jelentkezni és győzelem esetén ingyen utazni a Wizz Air pályázatának köszönhetően, amely nem más, mint egy versenykiírás. A légitársaság a környezetbarátság jegyében keresi az egyetemisták, főiskolások ötleteit. 

Júniusban lett nyilvános, hogy a Wizz Air Európa legzöldebb légitársasága,

mivel itt a legkisebb az egy utasra eső széndioxid-kibocsátás: kilométerenként 56,5 gramm volt májusban. A társaság szeretne is zöld maradni, nem az éretlenség, hanem a környezetbarátság jegyében, ezért újra meghirdette a Wizz Youth Challenge versenyt, nem akármilyen díjakkal.

A győztes csapat tagjai (amellett, hogy az ötletüket megvalósítják, így megalapoznak maguknak egy életpályát) egy évig ingyen repülnek a Wizz Airrel, és még a dobogósoknak is jutnak majd ingyenjegyek a választott utakra. Kiírás és jelentkezés itt. 

Az egyetemistáktól és a főiskolásoktól ötletek várnak arra, hogy a Wizz Air hogyan legyen továbbra is a legzöldebb légitársaság a kontinensen, így természetesen kreativitásra, innovatív megoldásokra van szükség. Szeptember 1-ig lehet jelentkezni a különböző ötletekkel,

a továbbjutók október közepén Budapesten adhatnak elő a társaság felsővezetésének. 

Borítókép: A Wizz Air környezetbarát légitársaság akar maradni, ezért ingyen repteti a győztes fiatalokat (AFP/Nicolas Economou)