Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása: „Nem vagyok egy átlagos turista, így megint költöztem!”

Zsolt utazása: „Nem vagyok egy átlagos turista, így megint költöztem!”

Gasztro & Tourism

Zsolt utazása: „Nem vagyok egy átlagos turista, így megint költöztem!”

Gasztro & Tourism

Promotions 11:21

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt, szedte a sátorfáját, és új helyre költözött. Bejegyzésében azt is elárulja, hogy miért tett így.

„Minden azzal kezdődött, hogy az a hely, ahol eredetileg meg akartam vacsorázni három napja bezárt, így szokásomtól eltérően spontán választásként egy számomra ismeretlen helyre kukkantottam be. Azonban a vacsora elfogyasztása után azt kell, hogy mondjam: ez volt a legjobb döntés! Hiszen például a salátát személyre szabva készítik el – isteni volt!

...és ha már megtömtem a pocakomat, akkor a másik kedvenc hobbimnak hódoltam: imádok mindig új és új szállodákba becsekkolni. Azt tudni kell rólam, hogy nem vagyok az az átlag turista, aki akár 8-10 napot is eltölt egy helyen. Én nagyon szeretek új és új helyeket megismerni Balin való tartózkodásom alatt. Így a mostani ittlétem alatt is azt az elvet követem, hogy sehol sem tartózkodom két-három éjszakánál többet. Most is így tettem!

A következő »lakásom« a Nusa Duai partszakaszon található Hyatt nevű szálloda, amelynek – egyszerűen nincs rá jobb szó – szenzációs a medence rendszere és lagúnája. A szobáról azt kell mondjam, hogy nekem egy kicsit öregesnek hat, és nem adja vissza a balinéz hangulatot, amit elvárnék. A Grand Hyatt bárhol lehetne a világon, egy „sztendert” szálloda, csak apró jelek utalnak arra, hogy Balin vagyok. Viszont a Salsa Verde nevű olasz étternük: verhetetlen! (Ha az olvasóban az a kérdés fogalmazódna meg, hogy nincsenek turisták a képek, akkor meg kell nyugtatnom őket: koránkelő vagyok, így a reggel 8-kor készítettem a képeket, amikor szinte mindenki az ágyat nyomta.)

Ha már szóba hoztam a Salsa Verde-t. Remek étterem a szállodában, egyike azon helyeknek, ahol reggelizni is lehet, azonban déltől pazar olasz étteremmé változik. A burata nevű sajt olyan finom volt, hogy Olaszországban éreztem magam, míg a tenger gyümölcsei frissek, hiszen viszonylag a közelből érkeznek. Két szóval: zseniális volt!”

– írta helyzetjelentésében utazási tanácsadónk. Most pedig képeken is megmutatjuk, amiről Jurák Zsolt írt levelében – egy kis válogatást nyújtunk át nektek:

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Négy éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria