promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitelepült Aldi-üzletekben vásárolhatunk a fesztiválokon
Borítókép:  markamonitor.hu
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aldi három éve vonult ki először nagyobb hazai fesztiválra, idén már öt helyszínen állít fel pop-up üzletet. A Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) is felkerült a listára.

A napi.hu kedden arról írt, hogy az Aldi tovább terjeszkedik a hazai feszitválpiacon, idén már a Szegedi Ifjúsági Napon is nyitnak ideiglenes, úgynevezett pop-up üzletet. A „Market zóna” az üzletet jelöli, amihez kapcsolódik majd egy grillterasz („Grill zóna”), ahol a boltban vásárolt húsokat helyben megsütik kérésre a szakácsok. Aki pedig kifárad a nagy evésben, az a „Chill zónában” pihenheti ki a fáradalmakat.

Az Aldi júniusban a Gyerekszigeten és a Volt fesztiválon, júliusban a Balaton Soundon, augusztusban pedig a Szigeten (itt már 2016-ban volt kitelepült Aldi-bolt) és a Szegedi Ifjúsági Napokon lesz jelen.

Az élelmiszereken kívül papírárut, kozmetikai termékeket, napolajat, kempingfelszerelést és nyári ruházatot árulnak még a boltokban. Az italokon kívül minden ugyanannyiba kerül majd, mint a hivatalos Aldi-üzletekben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás