Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Debrecenben tartanak csúcstalálkozót a legjobb éttermeink

Debrecenben tartanak csúcstalálkozót a legjobb éttermeink

Gasztro & Tourism

Debrecenben tartanak csúcstalálkozót a legjobb éttermeink

Gasztro & Tourism

Promotions 09:59

A 4. Debrecziner Gourmet Fesztiválon többek között a Bocuse d'Or idei döntőse, Pohner Ádám ételei is ott lesznek. A júniusi gasztronómiai csúcstalálkozón Budapest és a vidék kiváló éttermei mutatják meg magukat.  

A Bocuse d'Or idei döntőjén ismerté váló Pohner Ádám, vagyis a balatonszemesi (Kis Tücsök-) séf ételeibe is belekóstolhatunk a június 14. és 16. közötti 4. Debrecziner Gourmet Fesztiválon, a debreceni Nagyerdőben.

De az ország más sztárséfjei és előkelő éttermei is megmutatják magukat,

névszerint (a távirati iroda szerint): Almavirág Étterem (Derecske), Anyukám Mondta (Encs), Arany Kaviár (Budapest), Gléda (Budapest), Gusto13 Bistro & Delicate (Veszprém), Gusteau Kulináris Élményműhely (Mád), Ikon Debrecen, Jankovich Kúria Étterem (Rácalmás), Kistücsök (Balatonszemes), A Leves (Miskolc), Macok (Eger), Maszek az utcabár (Debrecen), Pannónia Gasztrohajó (Budapest) és a Végállomás (Miskolc), továbbá a 16 vidéki éttermet tömörítő Stílusos Vidéki Éttermiség és Debrecen legjobb éttermei sem hagyják ki az alkalmat. 

A minőségi street-food, cukrászdák és környékbeli kistermelők is megjelennek, továbbá igényes lounge és chill out zene és koncert színesiti a programot. 

Borítókép: A gasztronómiai fesztiválon a legjobb éttermeink adnak ízelítőt (Csodálatos Balaton)