Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Itt a nyár: patinás strandok nyitnak ki hétvégén

Itt a nyár: patinás strandok nyitnak ki hétvégén

Gasztro & Tourism

Itt a nyár: patinás strandok nyitnak ki hétvégén

Gasztro & Tourism

Promotions 18:08

Az egyik strandon a 100. születésnap alkalmából fesztivált tartanak, nyáron jön a Strandok Éjszakája. Április utolsó hétvégéjén pedig már nyit az első három, patinás fürdőhely. És érdemes csupa ötöst szerezni az iskolában. 

Tudjuk jól, hogy a nyár egyre korábban kezdődik és egyre tovább tart. A borzalmas meleget a betondzsungelekben átokként éljük meg: 

két dolog segíthet, a légkondi meg a strand.

Az idei szezonban három patinás budapesti strand már április 27-én, szombaton megnyitja a kapuit, e három pedig a Palatinus, Dagály és a Paskál. A Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő strandja május 18-tól vár minket, míg a Római és Pünkösdfürdő június 2-tól, illetve június 15-től. 

Kitűnő bizonyítvánnyal az általános iskolások

idén is ingyenes belépőt kapnak a strandoktól 

a turizmus.com cikke alapján. Két fürdő ebben az évben ünnepli a 100. születésnapját, a Pala100 Fesztivált június 15-én tartják, a Margaret Island együttessel, capoeriával és extrém sportbemutatókkal. Július 26-án Retro Fesztivált tartanak a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőben, a Strandok Éjszakája alkalmából. 

A Strandok Éjszakája számos vidéki helyszínt is érint,

Hajdúszoboszlón Csobot Adél lesz a sztárvendég, közben a csillagok alatt is lehet természetesen fürdeni és beindítják a hullámverést is. 

Borítókép: A strandok közül a Palatinus a 100. születésnapját ünnepli (Termál Online).