Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása: így néz ki egy hollandiai tulipánfarm

Zsolt utazása: így néz ki egy hollandiai tulipánfarm

Gasztro & Tourism

Zsolt utazása: így néz ki egy hollandiai tulipánfarm

Gasztro & Tourism

Promotions 15:15

Jurák Zsolt utazási tanácsadónk Hollandiában járva, ha már útbaesett, akkor nem hagyhatta ki az ország egyik tulipánfarmját.

„Megvolt életem első, de remélem, hogy nem az utolsó tulipán farm látogatása. Gyönyörű volt és nem csak tulipán, hanem jácint is virágzik ezrével a kertben, a farmot körbevevő vízben épp egy kacsapár építette a fészkét – igazán idilli volt minden, még egy amerikai szappanoperában sem lehetne szebb. A Keukenhof a világ egyik legnagyobb kertje (a kertről itt olvashatsz bővebben, ide kattintva pedig elmondjuk, hogy melyik a világ legnagyobb ilyen típusú kertje), csak ezután következik”

– írta Jurák Zsolt. Az általa készített fotókat pedig lentebb meg is mutatjuk.

Borítókép: Forrás: De Tulperij Voorhout

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Négy éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria