Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Természetfilmek, drónok és Dubaj titkaiba avat be a magyar sikerfilmes

Természetfilmek, drónok és Dubaj titkaiba avat be a magyar sikerfilmes

Gasztro & Tourism

Természetfilmek, drónok és Dubaj titkaiba avat be a magyar sikerfilmes

Gasztro & Tourism

AA 19:19

A Kiskunság után Dubajról is szenzációs kisfilmet készített Daróczi Csaba, miután átvette az egyik fődíjat. Az M2 rövid riportjában pedig bemutatta a természetfilm-készítés és a drónozás titkait, így többek között azt is, hogy milyen drónt érdemes venni, mikor és hogyan érdemes használni. 

Daróczi Csaba néhány hete meghódította Dubajt új, Kiskunságon felvett természetfilmjével, egy friss riportban pedig most bemutatja a filmkészítés és a drónozás titkait. E film közben is gyönyörű felvételeket látunk tőle, többek között Dubajból, ahol az egyik fődíjat átvette 50 ezer pályázó között. Ott is a természetet kereste, és nagy bravúrral meg is találta (mint nyitóképünkön is látszik). 

„Próbáltam a természet és a város kapcsolatát fotókon is dokumentálni”

– mondja az M2 riportjában azzal kapcsolatban, ahogyan a kócsagok arrafelé az autópálya mellett igyekeznek táplálékot gyűjteni. Daróczi Csaba napkelte és napgyugta idején forgatja elsősorban a filmjeit. Drónjait magasról, fokozatosan engedi a madarak fölé, hogy ne zavarja őket, és ne is lássák. 

„Olyan drónt vegyenek, amelyet nem sajnálnak, ha leesik. Soha nem a táskában fog elromlani”

– ajánlja. 

Ha már Dubajban járt, nemcsak fotózott, hanem a városról is készített egy kisfilmet, nem is akármilyent. Bár az arab metropolisz ontja magáról reklámokat, hogy az imázsát építse, e filmmel is ajánlhatná magát.  

Borítókép: Daróczi Csaba