Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Készüljünk együtt a szilveszterre: valakinek egy jó chili con lencse?

Készüljünk együtt a szilveszterre: valakinek egy jó chili con lencse?

Gasztro & Tourism

Készüljünk együtt a szilveszterre: valakinek egy jó chili con lencse?

Gasztro & Tourism

Promotions 20:08
Szoktam vega kajákat készíteni, és eléggé lencse fanatikus is vagyok, szóval erre a Street Kitchen receptre tényleg felcsillant a szemem. Lencse, szerencse, tudjuk, még is többet kellene ennünk belőle év közben is, mivel nagyon egészséges, és nem csak az újévi hagyomány előtt kellene tisztelegnünk vele. Ha virslit is tetszik enni az év többi részében, akkor tessék lencsét is!

Nálunk is többségében főzelék formájában csináljuk, de van olyan, amikor összedobok belőle egy jó salátát. Ha elkészítem még ebben az évben, ígérem be fogom ide dobni a recepjét. Az mondjuk nem vega, mivel teszek bele pirított bacont, mivel isteni lesz tőle, de aki vegára vágyik, az most figyeljen!

Bűn lecserélni a marhahúst lencsére? Hát ha ilyen receptet kapunk, akkor biztosan nem. Higgyük el, ha elkészítjük nem fogjuk megbánni. Amúgy, ha csinálok egy rahedli chilis babot, és már nagyon unom, jómagam is szoktam reszelni rá sajtot.

A vega chili con lencse valóban jó ötlet, és finom is. Érdekes lehet, hogy pont a húsfanatikus hamburger király Jancsa Jani készít vega ételt, de figyeljük csak, hogy csinálja! Briliáns!

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria