promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Készüljünk együtt a szilveszterre: valakinek egy jó chili con lencse?
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Szoktam vega kajákat készíteni, és eléggé lencse fanatikus is vagyok, szóval erre a Street Kitchen receptre tényleg felcsillant a szemem. Lencse, szerencse, tudjuk, még is többet kellene ennünk belőle év közben is, mivel nagyon egészséges, és nem csak az újévi hagyomány előtt kellene tisztelegnünk vele. Ha virslit is tetszik enni az év többi részében, akkor tessék lencsét is!

Nálunk is többségében főzelék formájában csináljuk, de van olyan, amikor összedobok belőle egy jó salátát. Ha elkészítem még ebben az évben, ígérem be fogom ide dobni a recepjét. Az mondjuk nem vega, mivel teszek bele pirított bacont, mivel isteni lesz tőle, de aki vegára vágyik, az most figyeljen!

Bűn lecserélni a marhahúst lencsére? Hát ha ilyen receptet kapunk, akkor biztosan nem. Higgyük el, ha elkészítjük nem fogjuk megbánni. Amúgy, ha csinálok egy rahedli chilis babot, és már nagyon unom, jómagam is szoktam reszelni rá sajtot.

A vega chili con lencse valóban jó ötlet, és finom is. Érdekes lehet, hogy pont a húsfanatikus hamburger király Jancsa Jani készít vega ételt, de figyeljük csak, hogy csinálja! Briliáns!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás