Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schobert Norbi saját tésztájával akarta átverni az internetet

Schobert Norbi saját tésztájával akarta átverni az internetet

Gasztro & Tourism

Schobert Norbi saját tésztájával akarta átverni az internetet

Gasztro & Tourism

Promotions 13:45
Norbi először posztolt egy képet a Facebook oldalára, amin azzal dicsekszik, hogy az egyik olasz étteremben elvitte a saját márkás egészséges tésztáját, és azt főzette ki az éttermi helyett. Ezt már a gasztronómiához kicsit is konyító emberek egészen biztosan gyanúsnak találják, mivel egy olasz szakács úgy penderítené ki a vendéget, aki bolti tésztát akarna kifőzetni, mint annak a rendje.

Norbiteszta
Amúgy Norbi talán még nem is bukott volna le, ha Berki Krisztán, aki szintén beszállt a marketingbe, a posztjában nem jelölte volna meg az éttermet. „Elindult a csökkentett CH tartalmú csapat vacsorázni itt Olaszországban és elvisszük az alapanyagot az étterembe” – posztolta a celeb, és meg is volt jelölve, hogy Ristorante Pizzeria Atmosphera nevű helyre tartanak Jesolóban.
 
A gond csak az, hogy az egyik Facebookozó az étterem hivatalos oldalán belinkelte a képet, hogy megtörténhet-e, hogy valaki saját alapanyagot visz az étterembe, és azt elkészítik. Az étterem természetesen válaszolt, és leírták, hogy csak azokból az alapanyagokból főznek, amit ők választanak ki. Egy profi olasz étteremben miért is lenne más a hozzáállás? Hát, akkor ez sakk és matt. (Torony)

norbiteszta2