promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi saját tésztájával akarta átverni az internetet
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Norbi először posztolt egy képet a Facebook oldalára, amin azzal dicsekszik, hogy az egyik olasz étteremben elvitte a saját márkás egészséges tésztáját, és azt főzette ki az éttermi helyett. Ezt már a gasztronómiához kicsit is konyító emberek egészen biztosan gyanúsnak találják, mivel egy olasz szakács úgy penderítené ki a vendéget, aki bolti tésztát akarna kifőzetni, mint annak a rendje.

Norbiteszta
Amúgy Norbi talán még nem is bukott volna le, ha Berki Krisztán, aki szintén beszállt a marketingbe, a posztjában nem jelölte volna meg az éttermet. „Elindult a csökkentett CH tartalmú csapat vacsorázni itt Olaszországban és elvisszük az alapanyagot az étterembe” – posztolta a celeb, és meg is volt jelölve, hogy Ristorante Pizzeria Atmosphera nevű helyre tartanak Jesolóban.
 
A gond csak az, hogy az egyik Facebookozó az étterem hivatalos oldalán belinkelte a képet, hogy megtörténhet-e, hogy valaki saját alapanyagot visz az étterembe, és azt elkészítik. Az étterem természetesen válaszolt, és leírták, hogy csak azokból az alapanyagokból főznek, amit ők választanak ki. Egy profi olasz étteremben miért is lenne más a hozzáállás? Hát, akkor ez sakk és matt. (Torony)

norbiteszta2
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás