promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Bundás kenyér, kicsit másként

Bundás kenyér, kicsit másként

Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Múltkor azon lepődött meg az egyik ismerős, hogy én bundás zsemlét csinálok, és milyen tök jó íze van. Mondtam neki, hogy alap, még azt is imádják, amikor felkarikázom a kiflit és mini bundás kifliket csinálok belőle, de ahhoz türelem kell, és az nekem nincs. Az is variációs lehetőség, ha két szelet kenyér közé sonkát teszünk, úgy forgatjuk be a tojásban és sütjük ki. Azon is megy a vita, hogy a bundás kenyér sós vagy édes reggeli legyen. Igazából lehet mindkettő, a sós változat nálunk terjedt el, az édes változat inkább az angolszász országokban. Ott is többnyire french toastnak, azaz francia pirítósnak hívják ezt a műfajt.

A Tasty most új bundás kenyér módszert talált ki, és a csavart változatot mutatják be. Itt édes variációkat kapunk, de lehet bele sós feltéteket is beletölteni. Gomba, sajt, zöldségek, bacon, engedjük el nyugodtan a fantáziánkat! (Torony)