promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen volt a torkos csütörtökölés
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nem volt betervezve, hogy étterembe foglalok asztalt, mert se idő, se kedv nem volt hozzá, de a torkos csütörtök adta lehetőséget persze ki akartam használni. Pizzára vágytam, méghozzá tenger gyümölcsére, és csatlakozott is egy olasz pizzázó a „környékemen”. Szóval úgy a környékemen, hogy a pizzázó gyakorlatilag 20 méterre van tőlem. Tudom, hogy ez nem a kiszállításról szól, ezt üzletileg képtelenség lenne megoldani, de azt nem nagyon értem, ha beülök és megvárnám a kaját, miért ne lehetne elvitelre kérni egy pizzát? Az étterem amúgy kicsi, elég kényelmetlen, de szinte tele volt, és folyamatosan jöttek kifele a sült tészták a pultnál. Szóval miért ülnék be, ha kényelmesen megehetem a kanapémon?
 
Itt nem arról van szó, hogy feszengenék egyedül enni egy pizzázóban. Tartottam is egy prezentációt a hölgynek, hogy 30 másodpercre lakom innen, ha kell kiülhetek a teraszra is megenni, majdnem olyan, mintha itt lennék. Leülök, szépen megvárom, és még a dobozt is kifizetem. Aztán jött a tulaj és elmagyarázta, nagyon sajnálja, de ha 1 embernek enged, akkor a többi 100-nak is kell. Én inkább azt nézném, itt van egy tag, aki nem igen jár ide, pedig itt lakik, ha ízlik neki a pizza, lehet máskor is visszajönne. Hát nem jutottunk megegyezésre, így sajnos az olasz rákos polipos pizzáról le kellett tennem.

DSCN0208
Átmentem az 5 percre lévő gyros bárba, ahol írták, hogy elvitelre is bevállalják az 50%-os kedvezményt. Az odafelé vezető úton két hamburgeres van. Mindkettő totál üres volt, szépen tacsra vágta őket a gyros bár erre az estére a torkos csütörtökkel. A gyorsétterem persze tele volt és nagy volt a sor, de csak egy cigiszünetet kellett tartanom és már le is ment. 6-7 csaj forgott a pultban folyamatosan készítve a rendeléseket hiba nélkül. A telefon is folyamatosan csörgött, nem irigyeltem őket. Végül egy dupla húsos enyhén csípős hamburger mellett döntöttem, ami nem ért volna 1040 forintot, de 520-at igen, plusz borravaló, mert ezek a csajok megérdemlik, mivel még hajnali 1-ig fogják húzni az igát.

Ilyenkor az is megérné, ha holnapi napra bevásárolnál magadnak kajából, de maradok a tarhonyás húsomnál. Ígérem a következő alkalommal étterembe megyek, most a Drót sorozat nézése közben fogyasztottam el a hambimat, amit igazából nem is tudtam megenni, meg na, nem is igazi hamburger ez.

Torony
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás